Колеги има ли някъде по колата антистатик че постоянно ме пере ток като слизам и като пипна вратата ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антистатик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеКолеги има ли някъде по колата антистатик че постоянно ме пере ток като слизам и като пипна вратата ?))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеКолеги има ли някъде по колата антистатик че постоянно ме пере ток като слизам и като пипна вратата ?
.....нищо ти нема.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеЕ сериозно казвам че ме пере тока винаги като слизам,на влизане не е така, отнякъде се получава електростатично напрежение ?Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Пробвай има разни антистатик спрейове за дрехи,ако си с текстилен салон напръскай седалките.
Някои тук са споменали за дрехи от изкуствени материи,при триенето им се създава статичен ток и те пере....бе махай акумолатора и се връзвай с две жици към клемите.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщениеСъс кожен салон е .
Направо мисля да се връзвам към високоволтовата мрежа току виж се оправили нещата
И аз си мисля че ще да е от прах или дрехи.
Мерси на всички.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment